Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft om grip op het coronavirus te krijgen een aantal maatregelen genomen. Kijk hier voor de huidige maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

2e Informatieavond projecten Julianastraat-Emmastraat-Mussenstraat Echt

9 juli 2020
Wegwerkzaamheden
Na lange tijd, zijn er nieuwe ontwikkelingen rondom de locatie van de voormalige huishoudschool en oude kantoorlocatie van Nester (nieuwe naam van Woongoed 2-duizend). Op de hoek Julianastraat/Emmastraat worden in een parkachtige omgeving twee appartementencomplexen (totaal 24 appartementen) gerealiseerd. Op de hoek Emmastraat/Mussenstraat komen 90 zorgwoningen voor cliënten van zorginstelling Zuyderland (De Eghte). Beide ontwikkelingen zijn stedenbouwkundig op elkaar afgestemd en vormen straks een mooie, nieuwe invulling van het gebied.

2e informatieavond gepland op 13 juli

Wegens grote belangstelling wordt er een 2e informatieavond gepland om de plannen rondom de Julianastraat/Mussenstraat/Emmastraat toe te lichten. U bent na aanmelding via secretariaat@echt-susteren.nl van harte welkom op maandag 13 juli in het Cultuurhuis Edith Stein. Geeft u bij aanmelding svp aan of u de voorkeur heeft voor blok 1 (van 18:00 tot 19:00 uur) of blok 2 (van 19:30 tot 20:30 uur).

Online terug te zien

Wegens de grote belangstelling is de informatieavond over de projecten op de Julianastraat/Mussenstraat/Emmastraat op film opgenomen. Deze video kunt u hier bekijken. Of bekijk alleen de presentatie via onderstaande pdf.

pdf Presentatie infoavond julianastraat/mussenstraat/emmastraat juli 2020 (PDF, 10.44 MB)