Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft op 31 maart de aangescherpte maatregelen verlengd (tot en met 28 april) om het coronavirus onder controle te krijgen. Kijk hier voor deze aangescherpte maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Gemeentehuis gesloten op maandag 13 april 2020
In verband met tweede Paasdag is het gemeentehuis maandag 13 april 2020 gesloten.

 

2e inloopavond op 16-10 over rioolaanpassingen Slek

8 oktober 2019
Op 28 augustus heeft aan de Marktsingel in Slek een goed bezochte inloopmiddag plaatsgevonden. Hier zijn aanwonenden van de Marktsingel geïnformeerd over de geplande aanpassingen aan het riool met als doel de herhaaldelijke wateroverlast in de straat te minimaliseren. Aanwezigen hebben over de nieuwe weginrichting hun ideeën en/of wensen kunnen aandragen.

Adviesbureau RA-Infra heeft deze ingewonnen gegevens voor zoveel mogelijk verwerkt in een voorlopig ontwerp. Voordat het plan definitief uitgewerkt wordt, wil de gemeente de aanwonenden en belanghebbenden over het voorlopige ontwerp informeren.

Dit voorlopig ontwerp kunt u inzien tijdens een inloopavond die plaats vindt op woensdag 16 oktober tussen 18.30 – 20.00 uur in Café-Zaal ’t Slekkerhoes, Hoogstraat 22 in Slek-Echt. Heeft u nog vragen? Mail dan naar dhr. N. Heijen via info@echt-susteren.nl of bel naar 0475-478 478