Vanwege de Echter kermis is er op maandag 4 oktober 2021 geen avondopenstelling. Het gemeentehuis sluit die dag om 17:00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief centrum Echt

10 september 2021
Als onderdeel van het Programma Centrum Echt starten in het najaar de werkzaamheden voor de aanleg van de verlengde Diepstraat. Deze nieuwe weg tussen Sint Janskamp en de Diepstraat zorgt voor een veiligere verkeersdoorstroming en betere bereikbaarheid van het centrum van Echt.

Op de hoogte blijven

De werkzaamheden hebben tijdelijke gevolgen voor de bereikbaarheid van de kern Echt en de omliggende bedrijventerreinen. Via een nieuwsbrief houden wij u, de omliggende bedrijven en omwonenden, op de hoogte over de planning, fasering en omleidingsroutes. Daarnaast ontvangt u via deze nieuwsbrief ook kaartjes met omleidingsroutes die u naar bezoekers of leveranciers kunt sturen en wordt u uitgenodigd voor informatieavonden van de aannemer. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan door een mail te sturen naar centrumecht@echt-susteren.nl onder vermelding van
‘Nieuwsbrief verlengde Diepstraat’.


Meer informatie

Kijk hier voor meer informatie over alle werkzaamheden. Heeft u vragen, opmerkingen of aandachtspunten over de werkzaamheden van de verlengde Diepstraat? Mail deze dan naar centrumecht@echt-susteren.nl.