Gewijzigde openingstijden rondom carnaval

In verband met carnaval is het gemeentehuis op maandag 24 februari en dinsdag 25 februari volledig gesloten. Voor werkzaamheden die niet uitgesteld kunnen worden, zoals geboorte- en overlijdensaangiftes, wordt een uitzondering gemaakt. Deze aangiftes kunt u op dinsdag 25 februari tussen 11.00 en 12.00 uur doen in het gemeentehuis. Houd rekening met de carnavalsoptochten door de Nieuwe Markt vrij van auto's te houden.

Albertzaal Roosteren geopend

9 oktober 2018
De wethouders Geert Frische en Peter Pustjens hebben de Albertzaal in Roosteren officieel heropend. De Albertzaal was aan renovatie toe, nadat de fundering van de zaal was verzakt. Dit is veroorzaakt door het hoog water van de Maas in de jaren ‘90 van de vorige eeuw.

Wethouder Geert Frische, die sport in zijn portefeuille heeft is trots op het resultaat. "Roosteren heeft met Roosterse BC de enige eredivisionist van de gemeente in haar gelederen. Daar hoort natuurlijk een representatieve zaal bij. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de jeugd van Roosteren geen grote afstanden hoeft te overbruggen om een sport te kunnen beoefenen. Nu kan dat weer in deze schitterend gerenoveerde zaal". Wethouder Peter Pustjens vult aan: "Ik ben blij dat ik samen met collega wethouder Frische en met de steun van de gemeenteraad deze Albertzaal in stand heb kunnen houden voor Roosteren. Deze zaal levert namelijk een wezenlijke bijdrage voor de gemeenschap van Roosteren".