Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft om grip op het coronavirus te krijgen een aantal maatregelen genomen. Kijk hier voor de huidige maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Albertzaal Roosteren geopend

9 oktober 2018
De wethouders Geert Frische en Peter Pustjens hebben de Albertzaal in Roosteren officieel heropend. De Albertzaal was aan renovatie toe, nadat de fundering van de zaal was verzakt. Dit is veroorzaakt door het hoog water van de Maas in de jaren ‘90 van de vorige eeuw.

Wethouder Geert Frische, die sport in zijn portefeuille heeft is trots op het resultaat. "Roosteren heeft met Roosterse BC de enige eredivisionist van de gemeente in haar gelederen. Daar hoort natuurlijk een representatieve zaal bij. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de jeugd van Roosteren geen grote afstanden hoeft te overbruggen om een sport te kunnen beoefenen. Nu kan dat weer in deze schitterend gerenoveerde zaal". Wethouder Peter Pustjens vult aan: "Ik ben blij dat ik samen met collega wethouder Frische en met de steun van de gemeenteraad deze Albertzaal in stand heb kunnen houden voor Roosteren. Deze zaal levert namelijk een wezenlijke bijdrage voor de gemeenschap van Roosteren".