Gewijzigde openingstijden in verband met de verkiezingen
Op maandag 15 maart is het gemeentehuis geopend van 09:00-13:00 uur. Op dinsdag 16 maart en woensdag 17 maart is het gemeentehuis gesloten. Telefonisch is het gemeentehuis wel bereikbaar op maandag 15 maart en dinsdag 16 maart van 09:00-17:00 uur. Het stembureau in het gemeentehuis is van maandag 15 maart tot en met woensdag 17 maart geopend van 07:30-21:00 uur. Kijk hier voor meer infomatie over de Tweede Kamerverkiezingen op 17 maart.

Vragen over het coronavirus (COVID-19)
Het coronavirus verspreidt zich razendsnel. Om de zorg toegankelijk te houden, moeten we onze contacten tot een minimum beperken. De lockdown en de avondklok blijven tenminste tot en met 15 maart van kracht. Kijk hier voor de maatregelenHier (onder regionale maatregelen) vindt u het 'Intrekkingsbesluit Noodverordening COVID-19' van de Veiligheidsregio Limburg-Noord (18 november 2020). Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Alle kinderen kunnen meedoen in Echt-Susteren!

21 januari 2021
Sportende kinderen
Sinds dit jaar is ook de gemeente Echt-Susteren officieel aangesloten bij Jeugdfonds Sport Limburg en Jeugdfonds Cultuur Limburg. Dit betekent dat vanaf nu ook kinderen uit de gemeente Echt-Susteren gebruik kunnen maken hiervan en ondersteuning kunnen ontvangen bij het uitoefenen van hun hobby, ook als daar thuis niet voldoende financiële middelen voor zijn.

Jeugdfonds Sport Limburg en Jeugdfonds Cultuur Limburg

Jeugdfonds Sport Limburg en Jeugdfonds Cultuur Limburg helpen graag door de contributie en eventueel de benodigde attributen te betalen. Doordat de gemeente Echt-Susteren nu ook is aangesloten bij de fondsen is er sprake van een provinciaal dekkend gebied. Dit is natuurlijk fantastisch want dit betekent dat alle Limburgse kinderen kunnen meedoen. Heeft u of kent u kinderen die ook graag willen meedoen maar waarvoor dit om financiële redenen niet mogelijk is? Neem dan gerust contact met op met de consulenten van Jeugdfonds Sport Limburg en Jeugdfonds Cultuur Limburg. Zij zijn bereikbaar per e-mail via limburg@jeugdfondssportencultuur.nl en telefonisch via 06 509 045 04.