Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft om grip op het coronavirus te krijgen een aantal maatregelen genomen. Kijk hier voor de huidige maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Asfaltonderhoud N274 Koningsbosch

7 juli 2020
Wegwerkzaamheden N274 Koningsbosch
Binnenkort start KWS Infra Eindhoven met de uitvoering van asfaltonderhoud aan de N274 binnen de bebouwde kom van Koningsbosch. Dit gebeurt in opdracht van Provincie Limburg.

Verkeershinder

Tijdens deze werkzaamheden is de N274 tussen de rotonde met de Kerkstraat en de Duitse grens afgesloten voor verkeer. De werkzaamheden starten op zaterdag 11 juli om 18.00 uur en duren uiterlijk tot maandag op dinsdagnacht (13 juli 23.59 uur), mits er geen hinder wordt ondervonden van de weersomstandigheden. Op maandag 13 juli worden uitsluitend afrondende werkzaamheden uitgevoerd, zoals markeringswerkzaamheden. Maandag overdag is de weg voor doorgaand verkeer geopend. De resterende werkzaamheden worden op maandag met halve rijbaanafzettingen
uitgevoerd. Bij vragen kunt u contact opnemen met de aannemer via onderhoudlimburg@kws.nl.