Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft om grip op het coronavirus te krijgen een aantal maatregelen genomen. Kijk hier voor de huidige maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Beleeffietsdag gaat niet door

9 september 2020
Beleeffietsdag
Sinds 2016 vindt in Het Smalste Stukje Nederland de Beleeffietsdag plaats. Op een zondag in september of oktober kan jaarlijks vanaf een aantal startplekken per fiets de regio worden ontdekt. Op diverse plaatsen in onze mooie regio valt op die dag iets te zien of te beleven. In 2016 en 2017 waren de beleeffietsdagen een groot succes, met meer dan 500 deelnemers. Vooral de start- en beleefplekken zorgden voor grote drukte. Helaas gooide de regen de afgelopen twee jaar roet in het eten.

Coronarichtlijnen

Ook dit jaar stond er weer een fietsdag op het programma, op zondag 20 september. Helaas maakt de coronacrisis het niet mogelijk om deze dag dit jaar te laten doorgaan. De organisatie van deze fietsdag is nagenoeg onmogelijk te verenigen met het naleven van de coronarichtlijnen. De voorziene routes en beleefplekken bewaren we voor de volgende editie. Naar verwachting in 2021 als dat weer op een manier kan die veilig en gezond is voor alle deelnemers en organisatoren.