Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft om grip op het coronavirus te krijgen een aantal maatregelen genomen. Kijk hier voor de huidige maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Beleeffietsdag in Het Smalste Stukje Nederland

20 september 2020
Het Smalste Stukje Nederland

Tijd: 10.00 - 15.00 uur

Beleeffietsdag

Op de fiets genieten van prachtige natuur en pittoreske dorpjes in Het Smalste Stukje Nederland en de regio Maaseik? Dat kan op zondag 20 september van 10.00 tot 15.00 uur tijdens de vijfde editie van de Beleeffietsdag.

Voor deze gezellige fietstocht zijn vier routes van tussen de 30 en 50 km uitgestippeld die u naar de mooiste plekjes in onze regio brengen. Inschrijven is niet nodig en deelname is gratis. Op diverse locaties op de route valt iets te beleven.

Meer informatie over de startlocaties en de routes volgt later.
Kom en beleef Het Smalste Stukje Nederland!