Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft om grip op het coronavirus te krijgen een aantal maatregelen genomen. Kijk hier voor de huidige maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Bewonersavonden energietransitie Echt-Susteren

11 september 2019
groene energie
De gemeente wil haar energieverbruik verduurzamen om zo in 2040 energieneutraal te zijn. Dit staat ook in de energievisie met bijbehorend uitvoeringsprogramma. Deze is te vinden op www.echt-susteren.nl/energievisie. Graag willen we u als inwoner betrekken bij de energietransitie en u uitleggen wat dit precies is en wat dit voor u betekent. Daarom organiseren we binnenkort een aantal informatiebijeenkomsten bij u in de buurt.

Planning bewonersavonden

De eerst volgende bewonersavond energietransitie is in Koningsbosch op 16 september in gemeenschapshuis Oos Heem van 19.00uur tot 20.30 uur. Noteer ook alvast de avonden die gepland zijn in de omliggende kernen: 24 september in Maria Hoop in ‘De Annendaal’ van 19.00 uur tot 20.30 uur, 24 oktober in Susteren, 29 oktober in Nieuwstadt, 30 oktober in Echt, 11 november in Roosteren en 18 november in Sint Joost. Hierover binnenkort meer. Bent u erbij? Vooraf aanmelden is niet nodig en uiteraard zijn deze avonden gratis toegankelijk.