Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft om grip op het coronavirus te krijgen een aantal maatregelen genomen. Kijk hier voor de huidige maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Bewonersavonden over energietransitie

4 november 2019
duurzaamheid
De gemeente wil haar energieverbruik verduurzamen en in 2040 energieneutraal zijn. Dit staat ook in de energievisie met bijbehorend uitvoeringsprogramma.

Deze is te vinden hier terug te vinden. De gemeente vindt het belangrijk om u als inwoner te betrekken bij de energietransitie, wat dit
is en wat dit betekent voor u.

Planning bewonersavonden 

Inmiddels hebben we twee bewonersavonden georganiseerd in Koningsbosch en Maria Hoop. Onderstaand de data en tijdstippen waarop de informatiebijeenkomst bij u in de buurt plaatsvindt. 

11 november Roosteren 19.00 - 20.30u Gemeenschapshuis Roosteren 
18 november St. Joost 19.00 - 20.30u Patronaat Sint Joost
19 november Pey 19.00 - 20.30 uur Pejjerhoaf in Pey 

Meedenken? 

Heeft u interesse om met ons mee te denken over bepaalde duurzaamheidsvraagstukken voorafgaand aan een bewonersavond? Dat kan, we staan open voor jullie suggesties zodat we de infoavond af kunnen stemmen op jullie behoeften. Neem hiervoor contact op met secretariaat@echt-susteren.nl om een persoonlijke afspraak in te plannen. 


Meer informatie? 

Interesse om een van deze informatiebijeenkomsten bij te wonen? Meld u dan aan via secretariaat@echt-susteren.nl en vermeld daarbij welke informatieavond in welke kern u graag bezoekt.