Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft om grip op het coronavirus te krijgen een aantal maatregelen genomen. Kijk hier voor de huidige maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Bijeenkomst energietransitie voor ondernemers

27 maart 2019
Zonnepark windpark
Wat betekent de energietransitie voor de ondernemer als gebruiker, als leverancier en als mogelijke energieproducent? Waar gaat het om? Wat moet? Wat kan? Wat kost het en wat brengt het op? En hoe zit het met zelf energie opwekken? Dit en meer vragen heersen onder ondernemers. Kom daarom op 11 april naar de bijeenkomst energietransitie speciaal gericht op ondernemers.

Bijeenkomst 11 april

Energie Coöperaties Echt-Susteren Energie en Duurzaam Roerdalen organiseren in samenwerking met de Rabobank en de gemeenten Echt-Susteren en Roerdalen een ondernemersbijeenkomst om u te helpen met het beantwoorden van vele vragen.


Aanmelden

De bijeenkomst is op 11 april 2019 van 16.00 tot 18.00 uur in Kasteel Daelenbroeck (Kasteellaan 2) in Herkenbosch. Deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos voor MKB in Echt-Susteren en Roerdalen. Meld u wel aan want vol is vol. Aanmelden kan via mail info@duurzaamroerdalen.nl