Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft op 24 juni aangegeven dat de coronamaatregelen verder worden verruimd. Kijk hier voor de huidige maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Bijzondere onderscheiding voor tennisster Demi Schuurs

27 november 2018
Onderscheiding demi schuurs
Burgemeester Jos Hessels reikte afgelopen woensdag de Bronzen Medaille van Verdienste uit aan tennisster Demi Schuurs (25). Deze bijzondere gemeentelijke onderscheiding is uitgereikt in verband met de vele prestaties van Schuurs op het gebied van de tennissport, waarmee zij haar woonplaats Nieuwstadt en de gemeente Echt-Susteren wereldwijd langdurig positief in het nieuws heeft gebracht.

Tennisoverwinningen Schuurs

Schuurs behoort tot de beste dubbelspeelsters in het wereldwijde tennis. Zij heeft dit jaar al meer dan 20 toernooien over de hele wereld gespeeld en won met 4 verschillende partners 7 titels op de WTA Tour, De Champions League van het mondiale vrouwentennis. Op grond van haar prestaties plaatste ze zich in oktober van dit jaar samen met de Belgische Elise Mertens voor het dubbelspel van de WTA Finals in Singapore, waarvoor alleen de beste acht koppels in het dubbelspel in aanmerking komen. Schuurs behoort inmiddels tot de top 10 van de wereld dubbelranglijst.