Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft om grip op het coronavirus te krijgen een aantal maatregelen genomen. Kijk hier voor de huidige maatregelenHier (onder regionale maatregelen) vindt u de meest actuele noodverordening van de Veligheidsregio Limburg-Noord. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Bijzondere uitreiking in bijzondere tijden

9 juni 2020
Overhandigen attest
Afgelopen week reikte loco-burgemeester Peter Pustjens een uitzonderlijk attest uit voor de bronzen medaille van verdienste aan Fokeline Dingemans voor haar bijdrage op cultuurvlak.

Dit attest is een bewijs van het verkrijgen van deze bijzondere gemeentelijke onderscheiding. Vanwege de coronacrisis is de uitreiking van de medaille zelf en de bijbehorende oorkonde uitgesteld naar een nog nader te bepalen moment. Namens het gemeentebestuur feliciteren wij mevrouw Dingemans van harte!