Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft om grip op het coronavirus te krijgen een aantal maatregelen genomen. Kijk hier voor de huidige maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Corona in Echt-Susteren journaal deel 6 (Sport)

8 mei 2020
Vermijd drukte, houd 1,5 meter afstand. dat is verdomd moeilijk als je (top)sporter bent.

De Nederlandse aanpak van corona heeft goed gewerkt om de gevolgen van het virus onder controle te krijgen. Het risico is zeker nog niet weg, maar als we ons aan de belangrijkste maatregelen houden, komt er wel stapsgewijs meer ruimte. Ook voor sport.

In dit coronajournaal praat wethouder Marian Bruysten met judoka Graat Weber van JC Hercules, met oud-topsporter en vader van topsporters Lambert Schuurs en verteld sportwethouder Geert Frische over de laatste ontwikkelingen op het gebied van sport.

Kijk hier naar de uitzending