Vragen over het coronavirus (COVID-19)
Het coronavirus verspreidt zich razendsnel. Om de zorg toegankelijk te houden, moeten we onze contacten tot een minimum beperken. De lockdown en de avondklok blijven tenminste tot en met 20 april van kracht. De avondklok wordt wel iets aangepast. Vanaf 31 maart gaat de avondklok een uur later in om 22.00 uur. Kijk hier voor de maatregelenHier (onder regionale maatregelen) vindt u het 'Intrekkingsbesluit Noodverordening COVID-19' van de Veiligheidsregio Limburg-Noord (18 november 2020). Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

De gemeente Echt-Susteren als werkgever

In het Smalste Stukje Nederland vindt u een van de meest uitdagende gemeenten van Nederland: Echt-Susteren. De centrale ligging in Limburg, gecombineerd met de nabijheid van België en Duitsland, zorgt ervoor dat er nauw contact is met samenwerkingspartners vanuit alle windstreken. Echt-Susteren is een uitgestrekte plattelandsgemeente met 32.000 inwoners, 24 kernen, grote buitengebieden en meerdere bedrijventerreinen. Om onze inwoners, ondernemers en bezoekers zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken we volgens de principes van Cittaslow: een internationaal keurmerk dat garant staat voor kwaliteit van leven en veel aandacht voor duurzaamheid en burgerparticipatie.


Werkplek

Een centraal gelegen kantoor, met flexibele werkplekken en prima voorzieningen. De gemeente Echt-Susteren hanteert methoden als resultaatgericht en flexibel werken. Met goede opleidingsmogelijkheden en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Het gemeentekantoor ligt op ongeveer vijf minuten lopen vanaf het NS-Station in Echt. Het gebouw ligt bijna direct aan de A2. Prima bereikbaar dus.