De gemeente Echt-Susteren als werkgever

In het Smalste Stukje Nederland vindt u een van de meest uitdagende gemeenten van Nederland: Echt-Susteren. De centrale ligging in Limburg, gecombineerd met de nabijheid van Belgiƫ en Duitsland, zorgt ervoor dat er nauw contact is met samenwerkingspartners vanuit alle windstreken. Echt-Susteren is een uitgestrekte plattelandsgemeente met 32.000 inwoners, 24 kernen, grote buitengebieden en meerdere bedrijventerreinen. Om onze inwoners, ondernemers en bezoekers zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken we volgens de principes van Cittaslow: een internationaal keurmerk dat garant staat voor kwaliteit van leven en veel aandacht voor duurzaamheid en burgerparticipatie.


Werkplek

Een centraal gelegen kantoor, met flexibele werkplekken en prima voorzieningen. De gemeente Echt-Susteren hanteert methoden als resultaatgericht en flexibel werken. Met goede opleidingsmogelijkheden en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Het gemeentekantoor ligt op ongeveer vijf minuten lopen vanaf het NS-Station in Echt. Het gebouw ligt bijna direct aan de A2. Prima bereikbaar dus.