Op maandag 22 april (Tweede Paasdag) is het gemeentehuis zowel voor bezoekers als ook telefonisch gesloten. Ook de burgerlijke stand is op deze dag niet bereikbaar. Om die reden is de gemeente uitsluitend op afspraak extra geopend op dinsdag 23 april van 9:00 tot 13:00 uur. Alleen voor het afhalen van uw paspoort, ID-kaart of rijbewijs kunt u zonder afspraak terecht. Voor aangifte van geboorte en overlijden kunt u zich op dinsdagochtend melden aan de receptie op het gemeentehuis. Telefonisch is het gemeentehuis op dinsdag 23 april regulier te bereiken van 9:00 tot 17:00 uur.

De gemeente Echt-Susteren als werkgever

In het Smalste Stukje Nederland vindt u een van de meest uitdagende gemeenten van Nederland: Echt-Susteren. De centrale ligging in Limburg, gecombineerd met de nabijheid van Belgiƫ en Duitsland, zorgt ervoor dat er nauw contact is met samenwerkingspartners vanuit alle windstreken. Echt-Susteren is een uitgestrekte plattelandsgemeente met 32.000 inwoners, 24 kernen, grote buitengebieden en meerdere bedrijventerreinen. Om onze inwoners, ondernemers en bezoekers zo goed mogelijk van dienst te zijn, werken we volgens de principes van Cittaslow: een internationaal keurmerk dat garant staat voor kwaliteit van leven en veel aandacht voor duurzaamheid en burgerparticipatie.


Werkplek

Een centraal gelegen kantoor, met flexibele werkplekken en prima voorzieningen. De gemeente Echt-Susteren hanteert methoden als resultaatgericht en flexibel werken. Met goede opleidingsmogelijkheden en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Het gemeentekantoor ligt op ongeveer vijf minuten lopen vanaf het NS-Station in Echt. Het gebouw ligt bijna direct aan de A2. Prima bereikbaar dus.