Gewijzigde openingstijden rondom carnaval

In verband met carnaval is het gemeentehuis op maandag 24 februari en dinsdag 25 februari volledig gesloten. Voor werkzaamheden die niet uitgesteld kunnen worden, zoals geboorte- en overlijdensaangiftes, wordt een uitzondering gemaakt. Deze aangiftes kunt u op dinsdag 25 februari tussen 11.00 en 12.00 uur doen in het gemeentehuis. Houd rekening met de carnavalsoptochten door de Nieuwe Markt vrij van auto's te houden.

De Hoeskamer uit Maria Hoop wint Bronzen Pit!

1 april 2019
Gemeenschapshuis Annendaal
Afgelopen zaterdag won het project ‘’De Hoeskamer’’ uit Maria Hoop de Bronzen Pit bij de Landelijke Kern met Pit wedstrijd in Amersfoort. In deze wedstrijd namen de 12 provinciale Kern Met Pit winnaars 2018 het tegen elkaar op. De winnaars werden voor de helft bepaald op basis van het aantal internetstemmen en voor de andere helft door een vakjury.

Weer prijs voor de Hoeskamer

Het project "De Hoeskamer’’ uit Maria Hoop van Stichting De Annendaal mocht als Limburgse winnaar de provincie vertegenwoordigen en eindigde daarmee op de derde plaats. Dit leverde de landelijke titel Bronzen Pit op met een geldprijs van 1.000 euro. Namens het gemeentebestuur feliciteren we alle betrokkenen bij dit project van harte! De 1e en 2e plek zijn voor de provincies Noord-Brabant en Zuid-Holland