Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft om grip op het coronavirus te krijgen een aantal maatregelen genomen. Kijk hier voor de huidige maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

De Hoeskamer uit Maria Hoop wint Bronzen Pit!

1 april 2019
Gemeenschapshuis Annendaal
Afgelopen zaterdag won het project ‘’De Hoeskamer’’ uit Maria Hoop de Bronzen Pit bij de Landelijke Kern met Pit wedstrijd in Amersfoort. In deze wedstrijd namen de 12 provinciale Kern Met Pit winnaars 2018 het tegen elkaar op. De winnaars werden voor de helft bepaald op basis van het aantal internetstemmen en voor de andere helft door een vakjury.

Weer prijs voor de Hoeskamer

Het project "De Hoeskamer’’ uit Maria Hoop van Stichting De Annendaal mocht als Limburgse winnaar de provincie vertegenwoordigen en eindigde daarmee op de derde plaats. Dit leverde de landelijke titel Bronzen Pit op met een geldprijs van 1.000 euro. Namens het gemeentebestuur feliciteren we alle betrokkenen bij dit project van harte! De 1e en 2e plek zijn voor de provincies Noord-Brabant en Zuid-Holland