Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft op 24 juni aangegeven dat de coronamaatregelen verder worden verruimd. Kijk hier voor de huidige maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Download de nieuwe Afvalapp Echt-Susteren

11 december 2019
De Afvalapp
Met de komst van het nieuwe afvalinzamelsysteem is ook de inmiddels bekende Afvalapp in een volledig nieuw jasje gestoken.

Functionaliteiten app 

Naast de bekende functionaliteiten in de app waarin zichtbaar is welk afval wanneer wordt opgehaald, zijn er ook een aantal nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Zo kunt u vanaf 1 januari 2020 in de app (binnen 48 uur) zien hoe vaak en welke afvalstroom al is opgehaald. Hierdoor heeft u een goed beeld bij het afval dat u reeds hebt laten ophalen en welke kosten daarbij komen kijken. 


Unieke afvalcode 

Om dit te kunnen inzien ontvangt u een unieke afvalcode. Iedere inwoner van Echt-Susteren krijgt deze per post vanuit Icomes thuisgestuurd. Bewaar deze goed, want deze krijgt u maar één keer. Deze code vult u vervolgens in bij de instellingen van de nieuwe Afvalapp. 

Verwijder oude app en download nieuwe app 

Om de nieuwe afvalapp met alle functionaliteiten volledig te kunnen gebruiken moet u de oude DeAfvalApp verwijderen en de nieuwe ‘Afvalapp Echt Susteren’ downloaden. Gebruik hiervoor de QR-code in de afbeelding hiernaast. Heeft u de nieuwe app gedownload? Vergeet dan niet uw postcode, huisnummer en unieke afvalcode in te vullen! 

QR-code afvalapp
Licentie: 
Copyright
Auteur: 
Gemeente Echt-Susteren