Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft om grip op het coronavirus te krijgen een aantal maatregelen genomen. Kijk hier voor de huidige maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Echt-Susteren de ideale uitvalbasis om te wonen, werken en leven!

15 maart 2018
Infra Jac Dijcks
Goede bereikbaarheid, verkeersveiligheid, duurzaamheid en de aankleding van straten en buurten zijn belangrijke elementen van het woon- en leefklimaat in een gemeente. Vandaar dat de gemeente Echt-Susteren hier flink in heeft geïnvesteerd.

De gemeente heeft de afgelopen zeven jaar maar liefst 40 miljoen euro geïnvesteerd in de verbetering, de veiligheid en de duurzaamheid van het wegennet. "Die investering werpt nu meer en meer vruchten af. De belangstelling van ondernemers om zich te vestigen in de gemeente is groter dan ooit. En mensen willen ook graag wonen en leven in Echt-Susteren," zo benadrukt wethouder Jac Dijcks, die infrawerken in zijn portefeuille heeft.


Wethouder Dijcks is tevreden over die slimme aanpak en over de nieuwe aanblik van de gemeente. ‘‘De openbare ruimte en het wegennet in de gemeente zijn nu van een hoog niveau. De uitstraling van Echt-Susteren is mooi en hoogwaardig. Dat is belangrijk voor het woon- en leefklimaat van onze inwoners en maakt onze gemeente ook aantrekkelijk voor investeringen van ondernemers."