Gewijzigde openingstijden rondom carnaval

In verband met carnaval is het gemeentehuis op maandag 24 februari en dinsdag 25 februari volledig gesloten. Voor werkzaamheden die niet uitgesteld kunnen worden, zoals geboorte- en overlijdensaangiftes, wordt een uitzondering gemaakt. Deze aangiftes kunt u op dinsdag 25 februari tussen 11.00 en 12.00 uur doen in het gemeentehuis. Houd rekening met de carnavalsoptochten door de Nieuwe Markt vrij van auto's te houden.

Eerste bouwhandeling Op de Baant Sint Joost

23 januari 2019
Bouwhandeling Op de Baant Sint Joost
Na enkele jaren van voorbereiding is BurgtBouw gestart met de bouw van acht levensloopbestendige woningen op de locatie Op de Baant in Sint Joost.

Wethouder Hub Meuwissen en de heer van der Burgt (directeur van BurgtBouw) hebben in het bijzijn van de kopers van het project en omwonenden het eerste gat gegraven bij Op de Baant in Sint Joost. Hiermee is het project officieel van start gegaan. Naast de acht levensloopbestendige woningen zijn er ook nog zes bouwkavels waarvan de woningen door particulieren worden gerealiseerd. Wethouder Hub Meuwissen: ’’Naast de herinrichting van de Bosweg, wordt met de realisatie van dit woningbouwplan opnieuw een impuls gegeven aan de toekomstbestendigheid van deze mooie kern.’’