Op maandag 22 april (Tweede Paasdag) is het gemeentehuis zowel voor bezoekers als ook telefonisch gesloten. Ook de burgerlijke stand is op deze dag niet bereikbaar. Om die reden is de gemeente uitsluitend op afspraak extra geopend op dinsdag 23 april van 9:00 tot 13:00 uur. Alleen voor het afhalen van uw paspoort, ID-kaart of rijbewijs kunt u zonder afspraak terecht. Voor aangifte van geboorte en overlijden kunt u zich op dinsdagochtend melden aan de receptie op het gemeentehuis. Telefonisch is het gemeentehuis op dinsdag 23 april regulier te bereiken van 9:00 tot 17:00 uur.

Eerste bouwhandeling Op de Baant Sint Joost

23 januari 2019
Bouwhandeling Op de Baant Sint Joost
Na enkele jaren van voorbereiding is BurgtBouw gestart met de bouw van acht levensloopbestendige woningen op de locatie Op de Baant in Sint Joost.

Wethouder Hub Meuwissen en de heer van der Burgt (directeur van BurgtBouw) hebben in het bijzijn van de kopers van het project en omwonenden het eerste gat gegraven bij Op de Baant in Sint Joost. Hiermee is het project officieel van start gegaan. Naast de acht levensloopbestendige woningen zijn er ook nog zes bouwkavels waarvan de woningen door particulieren worden gerealiseerd. Wethouder Hub Meuwissen: ’’Naast de herinrichting van de Bosweg, wordt met de realisatie van dit woningbouwplan opnieuw een impuls gegeven aan de toekomstbestendigheid van deze mooie kern.’’