Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft om grip op het coronavirus te krijgen een aantal maatregelen genomen. Kijk hier voor de huidige maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Eerste bouwhandeling Op de Baant Sint Joost

23 januari 2019
Bouwhandeling Op de Baant Sint Joost
Na enkele jaren van voorbereiding is BurgtBouw gestart met de bouw van acht levensloopbestendige woningen op de locatie Op de Baant in Sint Joost.

Wethouder Hub Meuwissen en de heer van der Burgt (directeur van BurgtBouw) hebben in het bijzijn van de kopers van het project en omwonenden het eerste gat gegraven bij Op de Baant in Sint Joost. Hiermee is het project officieel van start gegaan. Naast de acht levensloopbestendige woningen zijn er ook nog zes bouwkavels waarvan de woningen door particulieren worden gerealiseerd. Wethouder Hub Meuwissen: ’’Naast de herinrichting van de Bosweg, wordt met de realisatie van dit woningbouwplan opnieuw een impuls gegeven aan de toekomstbestendigheid van deze mooie kern.’’