Gewijzigde openingstijden rondom carnaval

In verband met carnaval is het gemeentehuis op maandag 24 februari en dinsdag 25 februari volledig gesloten. Voor werkzaamheden die niet uitgesteld kunnen worden, zoals geboorte- en overlijdensaangiftes, wordt een uitzondering gemaakt. Deze aangiftes kunt u op dinsdag 25 februari tussen 11.00 en 12.00 uur doen in het gemeentehuis. Houd rekening met de carnavalsoptochten door de Nieuwe Markt vrij van auto's te houden.

Eerste Landelijke Compostdag in Echt-Susteren

2 april 2019
Landelijke compostdag 2019
Voor het eerst nam de gemeente deel aan de Landelijke Compostdag die afgelopen zaterdag plaatsvond bij Baetsen in Echt. Hier konden inwoners gratis compost afhalen en kregen ze ook nog allemaal een presentje in de vorm van een gft-afvalbakje (Ventimax) mee.

De actie was een succes. Meer dan 100 personen hebben in totaal bijna 60 kuub compost opgehaald. Met het teruggeven van compost aan inwoners willen we hen bedanken voor het gescheiden aanbieden van gft-afval in de groenbak. Compost komt namelijk voort uit de inzameling en de recycling van gft-afval en is een waardevolle grondstof voor iedere tuin!