Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft om grip op het coronavirus te krijgen een aantal maatregelen genomen. Kijk hier voor de huidige maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Eerste Landelijke Compostdag in Echt-Susteren

2 april 2019
Landelijke compostdag 2019
Voor het eerst nam de gemeente deel aan de Landelijke Compostdag die afgelopen zaterdag plaatsvond bij Baetsen in Echt. Hier konden inwoners gratis compost afhalen en kregen ze ook nog allemaal een presentje in de vorm van een gft-afvalbakje (Ventimax) mee.

De actie was een succes. Meer dan 100 personen hebben in totaal bijna 60 kuub compost opgehaald. Met het teruggeven van compost aan inwoners willen we hen bedanken voor het gescheiden aanbieden van gft-afval in de groenbak. Compost komt namelijk voort uit de inzameling en de recycling van gft-afval en is een waardevolle grondstof voor iedere tuin!