Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft om grip op het coronavirus te krijgen een aantal maatregelen genomen. Kijk hier voor de huidige maatregelenHier (onder regionale maatregelen) vindt u de meest actuele noodverordening van de Veligheidsregio Limburg-Noord. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Enquête afvalinzameling

8 november 2020
enquete
De gemeente is benieuwd naar uw mening over het nieuwe afvalinzamelsysteem dat aan het begin van dit jaar is veranderd. Door het invullen van deze enquête kan de gemeente het inzamelsysteem evalueren.

Uw mening is belangrijk

Graag hoort de gemeente uw mening over de huidige manier van afval inzamelen. Via deze link kunt u de vragenlijst vinden. Het invullen van de vragenlijst kost slechts 5 minuten en uw deelname is anoniem.  Invullen kan tot 1 december 2020.

Alvast hartelijk bedankt voor uw deelname.