Gewijzigde openingstijden
In verband met Hemelvaartsdag is op donderdag 13 mei 2021 het gemeentehuis gesloten.

Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De maatregelen worden wat losser. Blijf alert en houd anderhalve meter afstand, gebruik mondmaskers waar nodig en blijf handen wassen. We zijn er nog niet. Kijk hier voor de maatregelenHier (onder regionale maatregelen) vindt u het 'Intrekkingsbesluit Noodverordening COVID-19' van de Veiligheidsregio Limburg-Noord (18 november 2020). Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Familiedag “Kampioene van ‘t Zuuje” afgelast

9 februari 2020
Burgemeester Jos Hessels heeft na goed overleg met de organisatie van Echt Feesten! helaas moeten besluiten om alle activiteiten in en rond het feestpaviljoen op Leisurepark In de Bandert af te gelasten in verband met de naderende storm.

Burgemeester Hessels heeft het besluit moeten nemen na persoonlijk contact met het KNMI. Burgemeester Hessels: ”Gezien de voorspellingen is het onverantwoord om de feesten doorgang te laten vinden. Ik heb het KNMI specifiek naar de mogelijke omstandigheden in Echt gevraagd. Zowel voor de veiligheid in de tent, als ook de veiligheid van bezoekers richting het paviljoen is het risico veel te groot. Het KNMI voorspelt windstoten van 9 tot 12 Beaufort. Dan spreek je over zware storm, met uitschieters naar orkaankracht. Daar komt mogelijk zware regen- en hagelval bij. Ik vind het heel vervelend voor de organisatie en de bezoekers, maar hier kunnen en mogen we geen risico mee nemen”.

De organisatie betreurt de situatie, maar is ook van mening dat de veiligheid voor alle bezoekers en medewerkers voorop staat. Consumptiebonnen die in de voorverkoop zijn gekocht voor het evenement op zondag 09-02-2020, worden in de aankomende dagen in samenwerking met onze ticketpartner gecrediteerd. Voor overige organisatorische vragen, kan contact opgenomen worden met info@echt-feesten.nl.