Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft op 24 juni aangegeven dat de coronamaatregelen verder worden verruimd. Kijk hier voor de huidige maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Gaat u op reis? Denk aan uw ID-bewijs!

5 juni 2019
paspoort
De vakantie komt eraan. Voor veel mensen is dit een aanleiding om een afspraak te maken bij de gemeente voor de aanvraag van een nieuw identiteitsbewijs.

In verband met vakantiedrukte is het daarom belangrijk om tijdig een afspraak in te plannen via de website van de gemeente www.echt-susteren.nl. Bent u onverhoopt verhinderd? Annuleer of verzet uw afspraak dan via de link in de afspraakbevestiging die u per mail heeft ontvangen. Op die manier kunnen we zoveel mogelijk mensen snel en efficiënt helpen.