Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft op 24 juni aangegeven dat de coronamaatregelen verder worden verruimd. Kijk hier voor de huidige maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Gemeenschapshuis Annendaal geopend

24 oktober 2018
Heropening Annendaal
Vorige week heropende wethouder Geert Frische samen met wethouder Peter Pustjens, bestuur en heel veel vrijwilligers, inwoners en enkele raadsleden het onlangs verbouwde gemeenschapshuis De Annendaal in Maria Hoop.

Eerste duurzame gemeenschapshuis

Het gemeenschapshuis in Maria Hoop is geheel gerenoveerd tot een duurzaam multifunctioneel gebouw. Dit gebouw is volledig geïsoleerd, gasloos, voorzien van een infrarood verwarmingssysteem en volledig zelfvoorzienend door de 65 zonnepanelen op het dak. Ook het interieur heeft een make-over gekregen waardoor het geheel een warme en gezellige uitstraling heeft gekregen. Wethouder Geert Frische: ‘‘Het resultaat mag rustig een pareltje worden genoemd en een aanwinst voor de inwoners. Het eerste zelfvoorziend gemeenschapshuis in onze gemeente is dan ook een voorbeeld voor alle andere gemeenschapshuizen in Limburg!’’