Gewijzigde openingstijden rondom carnaval

In verband met carnaval is het gemeentehuis op maandag 24 februari en dinsdag 25 februari volledig gesloten. Voor werkzaamheden die niet uitgesteld kunnen worden, zoals geboorte- en overlijdensaangiftes, wordt een uitzondering gemaakt. Deze aangiftes kunt u op dinsdag 25 februari tussen 11.00 en 12.00 uur doen in het gemeentehuis. Houd rekening met de carnavalsoptochten door de Nieuwe Markt vrij van auto's te houden.

Gemeenschapshuis in Pey zoekt vrijwilligers en een nieuwe naam

2 april 2019
gemeenschapshuis pey
Om een gemeenschapshuis in de kern Pey te kunnen realiseren heeft de gemeente vorig jaar De Pejjerhaof aangekocht en is dit nieuwe gemeenschapshuis van Pey voorlopig omgedoopt tot ‘’Multifunctioneel Centrum Pey’’ oftewel MFC Pey. Voor de exploitatie hiervan is recent een nieuwe beheerorganisatie geformeerd. De nieuwe stichting heet ‘‘Beheer Multifunctioneel Centrum Pey’’.

Op zoek naar vrijwilligers

De stichting ‘‘Beheer Multifunctioneel Centrum Pey’’ is nu nog op zoek naar vrijwilligers die kunnen meehelpen om samen het gemeenschapshuis te kunnen draaien. Denk hierbij aan het gereedmaken van de diverse lokalen, buffetdiensten draaien, klein onderhoud verzorgen en het begeleiden van activiteiten. Bent u de vrijwilliger die een steentje wil bijdragen aan het gemeenschapshuis van Pey? Stuur dan een mail naar mfcpey@gmail.com. De bestuursleden van de stichting nemen graag contact met u op om het gebouw en de activiteiten te bekijken en om nader kennis te maken.


Bedenk een naam voor het gemeenschapshuis in Pey

Op dit moment wordt het gemeenschapshuis nog MFC Pey genoemd. Dit is niet de definitieve naam want die bedenkt u namelijk zelf! Wat vindt u een passende of treffende naam voor dit gemeenschapshuis? Verzint u iets dat geschikt is voor een plek in Pey waar ook iedereen uit Slek, Hingen en Schilberg kan samenkomen voor een praatje te maken, te repeteren of gewoon kan genieten van de kleine dingen? Laat het dan snel weten door de nieuwe naam te mailen naar mfcpey@ gmail.com. Het gemeenschapshuis wordt nog vóór de zomer officieel geopend en de winnende naam wordt tijdens deze opening bekend gemaakt.