Gewijzigde openingstijden rondom carnaval

In verband met carnaval is het gemeentehuis op maandag 24 februari en dinsdag 25 februari volledig gesloten. Voor werkzaamheden die niet uitgesteld kunnen worden, zoals geboorte- en overlijdensaangiftes, wordt een uitzondering gemaakt. Deze aangiftes kunt u op dinsdag 25 februari tussen 11.00 en 12.00 uur doen in het gemeentehuis. Houd rekening met de carnavalsoptochten door de Nieuwe Markt vrij van auto's te houden.

Gratis belastingspreekuren in de Leeswinkel in Echt

22 maart 2019
Belastingspreekuur
Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het invullen van uw belastingaangifte van dit jaar? Dan kunt u in maart en april terecht bij de Leeswinkel van De Domijnen (Bovenstestraat 11) in Echt die in samenwerking met de Belastingdienst gratis spreekuren organiseert.

Belastingspreekuren 

Op 29 maart en op 5, 12 , 19 & 26 april kunt u zich aanmelden om tussen 17.00 uur en 19.00 uur hulp te krijgen bij het invullen van uw belastingaangifte. Tijdens het belastingspreekuur helpen financiële dienstverleners u bij het invullen van uw belastingaangifte. Ook weten ze raad met het aanvragen van een toelage. Om gebruik te kunnen maken van de spreekuren is het nodig om u vooraf aan te melden. 


Aanmelden 

U kunt zich hier aanmelden of bel naar 0885995573 (afdeling educatie) om u aan te melden. Uiteraard kunnen ook niet-leden gebruik maken van deze service. Het spreekuur is gratis en op individuele basis. 


Wat meenemen? 

Een werkende DigiD. Heeft u nog geen DigiD? Vraag deze dan hier aan. Controleer uw DigiD door thuis alvast een keer in te loggen. 

  • Uw jaaropgave over het afgelopen jaar 
  • Documenten die relevant kunnen zijn (zoals bonnetjes als er specifieke giften of zorgkosten zijn die afgetrokken moeten worden) 
  • Een overzicht van de hypotheekschulden als u in aanmerking wilt komen voor hypotheekrente aftrek. 
  • Een rekeningoverzicht als er meer vermogen is dan (+/- 20.000 euro). 

Vragen? 

Heeft u vragen? Neem dan contact op met mevrouw C. Mahin van de Domijnen door te bellen naar 088 5995573 of kijk hier