Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft om grip op het coronavirus te krijgen een aantal maatregelen genomen. Kijk hier voor de huidige maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Gratis belastingspreekuren in de Leeswinkel in Echt

22 maart 2019
Belastingspreekuur
Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het invullen van uw belastingaangifte van dit jaar? Dan kunt u in maart en april terecht bij de Leeswinkel van De Domijnen (Bovenstestraat 11) in Echt die in samenwerking met de Belastingdienst gratis spreekuren organiseert.

Belastingspreekuren 

Op 29 maart en op 5, 12 , 19 & 26 april kunt u zich aanmelden om tussen 17.00 uur en 19.00 uur hulp te krijgen bij het invullen van uw belastingaangifte. Tijdens het belastingspreekuur helpen financiële dienstverleners u bij het invullen van uw belastingaangifte. Ook weten ze raad met het aanvragen van een toelage. Om gebruik te kunnen maken van de spreekuren is het nodig om u vooraf aan te melden. 


Aanmelden 

U kunt zich hier aanmelden of bel naar 0885995573 (afdeling educatie) om u aan te melden. Uiteraard kunnen ook niet-leden gebruik maken van deze service. Het spreekuur is gratis en op individuele basis. 


Wat meenemen? 

Een werkende DigiD. Heeft u nog geen DigiD? Vraag deze dan hier aan. Controleer uw DigiD door thuis alvast een keer in te loggen. 

  • Uw jaaropgave over het afgelopen jaar 
  • Documenten die relevant kunnen zijn (zoals bonnetjes als er specifieke giften of zorgkosten zijn die afgetrokken moeten worden) 
  • Een overzicht van de hypotheekschulden als u in aanmerking wilt komen voor hypotheekrente aftrek. 
  • Een rekeningoverzicht als er meer vermogen is dan (+/- 20.000 euro). 

Vragen? 

Heeft u vragen? Neem dan contact op met mevrouw C. Mahin van de Domijnen door te bellen naar 088 5995573 of kijk hier