Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft om grip op het coronavirus te krijgen een aantal maatregelen genomen. Kijk hier voor de huidige maatregelenHier (onder regionale maatregelen) vindt u de meest actuele noodverordening van de Veligheidsregio Limburg-Noord. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Heeft u iets van de gemeente nodig? Regel het via onze website

19 november 2020
De gemeente Echt-Susteren heeft inmiddels meerdere meldingen ontvangen over websites van commerciële partijen die u helpen bij het regelen of aanvragen van zaken bij de gemeente. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanvragen van een rijbewijs, paspoort, uittreksel uit het bevolkingsregister, of het maken van een afspraak, etc.

 

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanvragen van een rijbewijs, paspoort, uittreksel uit het bevolkingsregister, of het maken van een afspraak, etc.


De gemeente Echt-Susteren  heeft niets met deze websites te maken. U kunt een uittreksel gewoon eenvoudig zelf bij ons aanvragen. Net zo makkelijk en veel goedkoper. Zo kost het aanvragen van een uittreksel Basisregistratie Personen bij de gemeente € 7,65  en een uittreksel Burgerlijke Stand € 13,80. Op commerciële websites betaalt u hier al snel het dubbele voor.


Het maken van een afspraak bij ons is sowieso gratis.  Daarom adviseren wij u om uw zaken met de gemeente rechtstreeks via www.echt-susteren.nl te regelen.  Heeft u hier vragen over? Neem dan contact met ons op via 0475-478 478