Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft om grip op het coronavirus te krijgen een aantal maatregelen genomen. Kijk hier voor de huidige maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Herdenking einde Eerste Wereldoorlog een groot succes

14 november 2018
Herdenking einde Eerste Wereldoorlog
De gemeenten Echt-Susteren, Maaseik en Selfkant organiseerden afgelopen weekend een grootse herdenking rond de beëindiging van de Eerste Wereldoorlog.

Een re-enactment evenement afgespeeld in levensechte loopgraven, een stoet door het centrum van Maaseik en een herdenkingsconcert uitgevoerd door muziekverenigingen uit de drie gemeenten waren onderdeel van de herdenking. Ook werden prachtige herdenkingsmonumenten onthuld die de verbroedering van de drie gemeenten, nu 100 jaar later, symboliseren.