Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft om grip op het coronavirus te krijgen een aantal maatregelen genomen. Kijk hier voor de huidige maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Herinrichting Bosweg Sint Joost

20 september 2018
Bovenaanzicht Bosweg Sint Joost
Op woensdag 26 september om 19:00 uur organiseert de gemeente in de raadzaal van het gemeentehuis een informatieavond over de herinrichting van de Bosweg in Sint Joost.

Nu de voorbereidingen van de herinrichting zijn afgerond is het belangrijk om alle aanwonenden en belangstellenden te informeren over de geplande werkzaamheden. Aannemer Ploegam uit Vinkel gaat deze werkzaamheden uitvoeren. Tijdens de informatieavond licht de aannemer de gang van zaken toe en is er ruimte voor het stellen van vragen. Verder komt nog de planning, de bereikbaarheid van de percelen, de bouwkundige vooropname en de bereikbare contactpersonen aan bod. Graag nodigen we u uit om te komen.