Gewijzigde openingstijden rondom carnaval

In verband met carnaval is het gemeentehuis op maandag 24 februari en dinsdag 25 februari volledig gesloten. Voor werkzaamheden die niet uitgesteld kunnen worden, zoals geboorte- en overlijdensaangiftes, wordt een uitzondering gemaakt. Deze aangiftes kunt u op dinsdag 25 februari tussen 11.00 en 12.00 uur doen in het gemeentehuis. Houd rekening met de carnavalsoptochten door de Nieuwe Markt vrij van auto's te houden.

Hoge zorgkosten en een lager inkomen? De gemeente helpt!

4 december 2019
collectieve zorg
Verwacht u in 2020 hoge ziektekosten? Het kan voordeliger zijn om over te stappen naar een gemeentepolis. De gemeentepolis bestaat uit een basisverzekering en een aanvullende verzekering met extra dekking voor bijvoorbeeld brillen, tandarts of fysiotherapie.

Gemeentepolis

De gemeentepolis bestaat uit een basisverzekering en een aanvullende verzekering met extra dekking voor bij­voorbeeld brillen, tandarts of fysiotherapie. Weten wat bij u past? Kijk dan op www.gezondverzekerd.nl.


Voorwaarden

U kan in aanmerking komen voor de gemeentepolis als uw inkomen niet hoger is dan 120% van de bijstandsnorm en als u niet veel eigen vermogen heeft. Ook mag u geen betalingsachterstand hebben bij uw huidige zorgver­zekering. Om te zien of u in aanmerking komt voor een gemeentepakket gaat u naar www.gezondverzekerd.nl.


Aanmelden

Als u wilt overstappen naar de gemeentepolis dan moet u dit uiterlijk op 31 december 2019 geregeld hebben viawww.gezondverzekerd.nl. Na aanmelding wordt uw inkomen gecontroleerd. Als uw inkomen te hoog is, wordt uw aanmelding geweigerd. Voor vragen kunt u terecht bij CZ (088 555 77 77) of VGZ (0900 - 779 97 71) .