Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft om grip op het coronavirus te krijgen een aantal maatregelen genomen. Kijk hier voor de huidige maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Horeca-inrichting Susteren per direct gesloten

13 oktober 2020
Door de voorzitter van de veiligheidsregio Limburg-Noord is op grond van artikel 34 van de Tijdelijke wet COVID-19 Justitie en Veiligheid juncto artikel 125 van de Gemeentewet een horeca-inrichting in Susteren per direct gesloten wegens het herhaaldelijk niet naleven van de coronamaatregelen.

In het etablissement zijn op verschillende momenten, tijdens verschillende controles, overtredingen geconstateerd. De betreffende horecaondernemer heeft hiervan meerdere waarschuwingen gekregen. De ondernemer is kenbaar gemaakt dat bij een volgende overtreding (tijdelijke) sluiting zou volgen.


Controles
De politie heeft tijdens de controles meerdere overtredingen geconstateerd, waaronder het niet naleven van de anderhalve meter afstandsmaatregel en het niet toewijzen van zitplaatsen.

De horeca-inrichting gaat voor 2 weken op slot.