Gewijzigde openingstijden rondom carnaval

In verband met carnaval is het gemeentehuis op maandag 24 februari en dinsdag 25 februari volledig gesloten. Voor werkzaamheden die niet uitgesteld kunnen worden, zoals geboorte- en overlijdensaangiftes, wordt een uitzondering gemaakt. Deze aangiftes kunt u op dinsdag 25 februari tussen 11.00 en 12.00 uur doen in het gemeentehuis. Houd rekening met de carnavalsoptochten door de Nieuwe Markt vrij van auto's te houden.

Huisregels In de Bandert

6 september 2018
Huisregels In de Bandert
Leisurepark In de Bandert is omgevormd tot een familiepark geschikt voor jong en oud om te sporten, ontspannen en te recreëren.

Samen houden we het netjes

De gemeente is blij om te zien dat er al veelvuldig gebruik wordt gemaakt van het Leisurepark In de Bandert. Helaas constateren we ook dat niet iedereen de faciliteiten juist gebruikt. Zo wordt er vuil achter gelaten en doen honden hun behoefte in of nabij de voorzieningen. Bij deze het verzoek om alle (sport)faciliteiten en wandel- en trimpaden netjes achter te laten. Wethouder Geert Frische: ”Laat dit familiepark een echte ontmoetingsplaats voor iedereen zijn en help mee om er samen trots op te blijven”.


De huisregels:

  • Houd uw hond aan de lijn en ruim hondenpoep op.
  • Laat alles schoon en veilig achter en ruim rommel op.
  • Parkeer in de vakken en let op de verkeersregels.
  • Houd rekening met (brom)fietsers en voetgangers.
  • Het is hier verboden om alcohol of drugs te gebruiken.