Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft om grip op het coronavirus te krijgen een aantal maatregelen genomen. Kijk hier voor de huidige maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Huisregels In de Bandert

6 september 2018
Huisregels In de Bandert
Leisurepark In de Bandert is omgevormd tot een familiepark geschikt voor jong en oud om te sporten, ontspannen en te recreëren.

Samen houden we het netjes

De gemeente is blij om te zien dat er al veelvuldig gebruik wordt gemaakt van het Leisurepark In de Bandert. Helaas constateren we ook dat niet iedereen de faciliteiten juist gebruikt. Zo wordt er vuil achter gelaten en doen honden hun behoefte in of nabij de voorzieningen. Bij deze het verzoek om alle (sport)faciliteiten en wandel- en trimpaden netjes achter te laten. Wethouder Geert Frische: ”Laat dit familiepark een echte ontmoetingsplaats voor iedereen zijn en help mee om er samen trots op te blijven”.


De huisregels:

  • Houd uw hond aan de lijn en ruim hondenpoep op.
  • Laat alles schoon en veilig achter en ruim rommel op.
  • Parkeer in de vakken en let op de verkeersregels.
  • Houd rekening met (brom)fietsers en voetgangers.
  • Het is hier verboden om alcohol of drugs te gebruiken.