Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft om grip op het coronavirus te krijgen een aantal maatregelen genomen. Kijk hier voor de huidige maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Infoavond over LVK2020

22 oktober 2019
echt feesten
Het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer (LVK) komt volgend jaar op 7 februari 2020 naar Leisurepark In de Bandert in Echt.

Dit feest gaat gepaard met een compleet programma voor zaterdag 8 februari en zondag 9 februari. Om omwonenden te informeren over de stand van zaken en gevolgen van dit festijn in hun buurt, organiseert Echt Feesten samen met de gemeente Echt-Susteren een informatieavond voor omwonenden op dinsdag 5 november om 19.00 uur bij All-in Echt (Bandertlaan 9). Komt u ook? De koffie staat voor u klaar!