Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft om grip op het coronavirus te krijgen een aantal maatregelen genomen. Kijk hier voor de huidige maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Informatieavond herinrichting Kleefstraat e.o. Echt

21 augustus 2019
heerweg_en_kleefstraat_wethouder_hub_meuwissen_peter_ruijten.jpg
De gemeente gaat dit jaar de Kleefstraat, Herderstraat, Oude Molenweg en een gedeelte van de Oude Baan (tussen de Bosstraat en de Abdissentiend) in Echt herinrichten. Op dinsdag 27 augustus 18.30 uur is een informatieavond voor aanwonenden georganiseerd in de fanfarezaal ‘Lei van Naer’ Lisweg 8 in Pey.

Herinrichting

Bij de herinrichting worden onder meer het rioolstelsel, de rijbaanverharding en de trottoirs vervangen. Ook wordt de openbare verlichting door energiezuinige LED-verlichting vervangen. De huidige verkeerssituatie en de parkeergelegenheid worden ook meegenomen bij deze herinrichting.Aannemer BLM Wegenbouw BV uit Wessem gaat deze werkzaamheden uitvoeren.


Informatieavond

Op de informatieavond gaat de aannemer toelichting geven hoe en in welke volgorde de werkzaamheden worden uitgevoerd. Uiteraard is gedurende de informatieavond ruimte voor het stellen van vragen.


Meer informatie

Aanwonenden ontvangen een bewonersbrief met aanvullende informatie. Voor meer informatie kunt u op de gemeentelijke website terecht, bij vragen kunt u bellen naar de gemeente via 0475-478 478 of een mail sturen naar info@echt-susteren.nl t.a.v. dhr. P. Kempkens.