Vragen over het coronavirus (COVID-19)
Het coronavirus verspreidt zich razendsnel. Om de zorg toegankelijk te houden, moeten we onze contacten tot een minimum beperken. Nederland blijft daarom tot en met ten minste 9 februari in lockdown. Kijk hier voor de maatregelenHier (onder regionale maatregelen) vindt u het 'Intrekkingsbesluit Noodverordening COVID-19' van de Veiligheidsregio Limburg-Noord (18 november 2020). Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Informatieavond woningbouw Slek

8 januari 2021
Sterrendael Slek
De gemeente Echt-Susteren en BAM Wonen hebben een overeenkomst gesloten om op de locatie van het voormalig bedrijf Star Potato in Slek (Dijkveldstraat-Hoogstraat) 20 woningen te bouwen. Dit woningbouwplan, genaamd Sterrendael, wordt op maandag 25 januari om 19.00 uur gepresenteerd.

Digitale infoavond

Om deel te kunnen nemen aan deze digitale infoavond op 25 januari dient u zich vooraf aan te melden via het mailadres: sterrendael@bam.com. Dit kan tot en met 22 januari. U krijgt dan een link per mail toegestuurd om de infoavond bij te wonen. Na de presentatie is er gelegenheid tot het stellen van vragen.