Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft op 24 juni aangegeven dat de coronamaatregelen verder worden verruimd. Kijk hier voor de huidige maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Inloopavond ontwerpplan Nieuwstadt

16 oktober 2018
Werkzaamheden Nieuwstadt
Op dinsdag 23 oktober tussen 16.00 uur - 20.00 uur is een (inloop) informatiebijeenkomst over het ontwerpplan herinrichting Nieuwstadt in het gemeenschapshuis van Nieuwstadt.

Tijdens de bijeenkomst wordt het ontwerpplan over de herinrichting gepresenteerd en nader toegelicht. Dit gaat over de herinrichting van een gedeelte van de Haverterweg (vanaf het kruispunt met de Gouverneur Houbenstraat), Haverterpoort (tussen Haverterstraat en Haverterweg), Haverterstraat, Cremerstraat, Oude Staat, Kleine Staat en Haageinde. Dit ontwerpplan is tot stand gekomen met behulp van een bewonerscommissie uit Nieuwstadt. Hierbij hebben we rekening gehouden met het herstellen van het 'oude centrum' en het aanpakken van de bijbehorende parkeerproblematiek. Alle inwoners van Nieuwstadt en overige geïnteresseerden zijn van harte welkom op dinsdag 23 oktober vanaf 16.00 uur!