Gewijzigde openingstijden rondom carnaval

In verband met carnaval is het gemeentehuis op maandag 24 februari en dinsdag 25 februari volledig gesloten. Voor werkzaamheden die niet uitgesteld kunnen worden, zoals geboorte- en overlijdensaangiftes, wordt een uitzondering gemaakt. Deze aangiftes kunt u op dinsdag 25 februari tussen 11.00 en 12.00 uur doen in het gemeentehuis. Houd rekening met de carnavalsoptochten door de Nieuwe Markt vrij van auto's te houden.

Inloopavond VDL Nedcar

2 april 2019
VDL Nedcar
Het projectteam gebiedsontwikkeling VDL Nedcar van Provincie Limburg en VDL Nedcar nodigen u uit voor een inloopavond over de gebiedsontwikkeling rondom VDL Nedcar op 10 april.

Komt u ook naar de inloopavond op woensdag 10 april tussen 18.00 uur en 20.30 uur in het Amrâth Hotel in Born (Langereweg 21)? Aanmelden is niet nodig. Het projectteam staat voor u klaar om uitleg te geven en uw vragen te beantwoorden over de uitbreidingsplannen van VDL Nedcar en de aanpassingen aan de infrastructuur. Daarnaast geven ze uitleg over de onderzoeken naar de effecten op de leefbaarheid die in de komende periode gaan plaatsvinden en hoe u hierbij betrokken wordt.

Meer informatie over het project is hier terug te vinden.