Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft om grip op het coronavirus te krijgen een aantal maatregelen genomen. Kijk hier voor de huidige maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Inloopavond VDL Nedcar

2 april 2019
VDL Nedcar
Het projectteam gebiedsontwikkeling VDL Nedcar van Provincie Limburg en VDL Nedcar nodigen u uit voor een inloopavond over de gebiedsontwikkeling rondom VDL Nedcar op 10 april.

Komt u ook naar de inloopavond op woensdag 10 april tussen 18.00 uur en 20.30 uur in het Amrâth Hotel in Born (Langereweg 21)? Aanmelden is niet nodig. Het projectteam staat voor u klaar om uitleg te geven en uw vragen te beantwoorden over de uitbreidingsplannen van VDL Nedcar en de aanpassingen aan de infrastructuur. Daarnaast geven ze uitleg over de onderzoeken naar de effecten op de leefbaarheid die in de komende periode gaan plaatsvinden en hoe u hierbij betrokken wordt.

Meer informatie over het project is hier terug te vinden.