Vragen over het coronavirus (COVID-19)
Het coronavirus verspreidt zich razendsnel. Om de zorg toegankelijk te houden, moeten we onze contacten tot een minimum beperken. Nederland blijft daarom tot en met ten minste 9 februari in lockdown. Kijk hier voor de maatregelen. Hier (onder regionale maatregelen) vindt u het 'Intrekkingsbesluit Noodverordening COVID-19' van de Veiligheidsregio Limburg-Noord (18 november 2020). Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Inzage archiefstukken

De archiefdocumenten van de gemeente zijn voor een groot deel openbaar. U mag ze gratis raadplegen. Hiervoor maakt u een afspraak. Het is mogelijk om fotokopieën en scans te (laten) maken. U moet hiervoor betalen.


Bouwtekeningen

Informatie over het opvragen van bouwtekeningen vindt u hier.

 

Het is mogelijk om stukken via het contactformulier digitaal aan te vragen. De kosten voor het maken en verzenden van digitale scans bedragen €7,75 (2021).