Vragen over het coronavirus (COVID-19)
Het coronavirus verspreidt zich razendsnel. Om de zorg toegankelijk te houden, moeten we onze contacten tot een minimum beperken. Nederland blijft daarom tot en met ten minste 9 februari in lockdown. Kijk hier voor de maatregelenHier (onder regionale maatregelen) vindt u het 'Intrekkingsbesluit Noodverordening COVID-19' van de Veiligheidsregio Limburg-Noord (18 november 2020). Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Kaarten herdenkingsconcert te koop

27 december 2019
Op Zaterdag 18 januari (Raadhuisplein Susteren) en zondag 26 januari 2020 (Sint-Catharinakerk Maaseik) zijn er twee grootse internationale herdenkingsconcerten.Dit gebeurt onder de titel 'Crossing borders; Samen grenze(n)loos herdenken’

De concerten zijn onder leiding van John Vandecaetsbeek, Directeur Stedelijke Academie Maaseik met medewerking van solisten en muziekgezelschappen uit Echt-Susteren, Maaseik en Selfkant.


Het eerste concert is op zaterdag 18 januari 2020 om 19.00 uur op het Raadhuisplein in Susteren. Op zondag 26 januari 2020 is het concert om 15.00 uur in de Sint-Catharinakerk in Maaseik.


Kaarten voor de herdenkingsconcerten kosten € 10,- en zijn vanaf 3 januari 2020 te verkrijgen bij:
Slijterij Marij, Reinoud van Gelderstraat 3 in Susteren en Kapsalon Guido, Vincentiuslaan 35 in Susteren.


Kijk voor meer informatie en voor het volledige programma op www.herdenkingwo2.eu