Gewijzigde openingstijden
In verband met Hemelvaartsdag is op donderdag 13 mei 2021 het gemeentehuis gesloten.

Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De maatregelen worden wat losser. Blijf alert en houd anderhalve meter afstand, gebruik mondmaskers waar nodig en blijf handen wassen. We zijn er nog niet. Kijk hier voor de maatregelenHier (onder regionale maatregelen) vindt u het 'Intrekkingsbesluit Noodverordening COVID-19' van de Veiligheidsregio Limburg-Noord (18 november 2020). Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Kies voor Sport weer groot succes

28 april 2021
Opening Kies voor Sport 2021
Vorige week woensdag vond de activiteit ‘Kies voor Sport’ plaats in Sportpark In de Bandert. Stichting Menswel organiseerde samen met dertien sportclubs uit de gemeente Echt-Susteren deze activiteit voor kinderen van groep 3 tot en met groep 8. In totaal waren er 85 kinderen die verschillende sporten kwamen uitproberen.

Wethouder Geert Frische was aanwezig om het ‘startschot’ te geven: “Wij vinden het als gemeente belangrijk dat iedereen de kans krijgt om te sporten en te bewegen. Dat kinderen tijdens deze activiteit verschillende sporten kunnen uitproberen om erachter te komen wat ze leuk vinden, is
natuurlijk geweldig.”