Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft om grip op het coronavirus te krijgen een aantal maatregelen genomen. Kijk hier voor de huidige maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Kinderopvang in Echt-Susteren

Bent u op zoek naar een kinderdagverblijf of peuterspeelzaal in Echt-Susteren? U vindt de contactgegevens via het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP).

Kindercentra die aan de kwaliteitseisen voldoen, worden opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP). Ieder kindercentrum wordt regelmatig gecontroleerd door de GGD. Het verslag van deze inspectie wordt ook opgenomen in het LRKP. Als een kindercentrum niet is opgenomen in het register, komen ouders niet in aanmerking voor een toeslag voor de kosten (via de belastingdienst). En kan de kwaliteit niet worden gegarandeerd.


Kinderopvang in Echt-Susteren

Wilt u een overzicht van kinderopvangvoorzieningen en peuterspeelzalen in Echt-Susteren? Kijk voor informatie op de website van het Landelijk Register Kinderopvang en peuterspeelzalen.