Kledingdag voor minima

18 januari 2018
Kinderkleding
Op woensdag 31 januari van 10.30 uur tot 15.00 uur organiseert de gemeente in samenwerking met Kledingbank Limburg een kledingdag voor kinderen bij de Kledingbank Limburg in Maasbracht (St. Joosterweg 7).

Voor wie?

Het doel van deze kledingdag is om kinderen tot 18 jaar van gezinnen met een minimuminkomen te voorzien van een set voorjaarskleding. Wanneer uw gezamenlijk inkomen onder de 120% netto bijstandsnorm valt, dan bent u met uw kinderen van harte welkom om deze kledingdag te bezoeken en een gratis set voorjaarskleding voor uw kinderen uit te zoeken. De set kleding bestaat grotendeels uit nieuwe kleding.


Aanmelden

Om alle kinderen te kunnen voorzien van kleding is vooraf aanmelden noodzakelijk. Dit kan door te mailen naar info@echt-susteren.nl t.a.v. mevrouw D. Delahaije of door te bellen naar 0475 478 478. Na aanmelding wordt uw inkomen gecontroleerd en krijgt u een aanmeldformulier. Ontvangt u momenteel een uitkering via de gemeente? Dan krijgt u automatisch een aanmeldformulier toegestuurd waarmee u zich kunt aanmelden voor deze kledingdag.