Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft op 24 juni aangegeven dat de coronamaatregelen verder worden verruimd. Kijk hier voor de huidige maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Kunst in de openbare ruimte

De gemeente stimuleert kunst in de openbare ruimte, zodat inwoners - van jong tot oud - kunnen genieten van allerlei kunstvormen.

Beeldentuin Suëstra

Beeldentuin Suestra Susteren

Achter de Amelbergabasiliek in Susteren, op de historische grond van de vroegere abdij, vindt u de beeldentuin Suestra met moderne sculpturen. Een bijzondere tuin met werk van kunstenaars uit Limburg en de Euregio. Meer informatie: www.beeldentuinsuestra.nl.


Sjarabang

Sjarabang daagt inwoners en verenigingen uit kunstobjecten te maken voor in de openbare ruimte. Ieder jaar komen er weer meer kunstwerken bij. Inwoners en bezoekers kunnen vervolgens via een fietsroute kennismaken met deze bijzondere kunstwerken in de kernen. Meer informatie: www.cultuurechtsusteren.nl/sjarabang.