Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft om grip op het coronavirus te krijgen een aantal maatregelen genomen. Kijk hier voor de huidige maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Laat uw mening over jeugdhulp horen!

11 september 2018
clientenonderzoek jeugdhulp
Heeft uw kind in 2017 jeugdhulp ontvangen en wilt u uw stem laten horen om de jeugdhulp in uw gemeente te verbeteren? Of bent u juist tevreden en wilt u dat ook eens laten horen? Meld u dan nu aan!

In opdracht van de Midden- Limburgse gemeenten, waaronder de gemeente Echt-Susteren, voert adviesbureau Scale MC een cliëntervaringsonderzoek uit onder jongeren en ouders die in 2017 jeugdhulp hebben ontvangen. 

We willen de meningen, ervaringen, tips en verhalen horen om zo de jeugdhulp verder te verbeteren. We nodigen u daarom graag uit om uw ervaringen en mening te delen. Hiervoor zijn avondbijeenkomsten gepland op 8 oktober in Weert of 9 oktober in Roermond. Ook individuele gesprekken zijn mogelijk.

Aanmelden kan via: info@scalemc.nl op de website www.scalemc.nl  of bel met mevrouw Ike op 06-55555667.