Vanwege de Provinciale Staten verkiezingen en de waterschapsverkiezingen is het gemeentehuis op woensdag 20 maart 2019 gesloten voor bezoekers. Ook telefonisch is het gemeentehuis die dag niet bereikbaar. Uitsluitend het stembureau in het gemeentehuis is geopend van 7.30 tot 21.00 uur.

Landelijke opschoondag 23 maart

6 maart 2019
foto_landelijke_opschoondag
Op zaterdag 23 maart is de Landelijke Opschoondag. Op verschillende plaatsen in de gemeente Echt-Susteren ruimen inwoners die dag zelf zwerfafval op. Jong en oud, verenigingen of sportclubs, iedereen is welkom om hieraan mee te doen! De opschoonactie is een landelijk initiatief en wordt georganiseerd door de gemeente Echt-Susteren en De Bries. Helpt u ook een handje mee?

Op 23 maart ondersteunt de gemeente iedereen die deze dag in actie komt. Wij hebben allerlei materialen ter beschikking gesteld om het opruimen makkelijker te maken. Willen jij en je buren, collega’s, vrienden of familie de buurt een stuk schoner maken? Fijn! Want hoe meer mensen meedoen en de handen uit de mouwen steken, hoe groter het effect. Aanmelden kan via deze link. Heb je geen groep, maar wil je toch graag meedoen? Meld je aan als zelfstandige opruimer of sluit bij een groep aan. Hopelijk tot ziens op de Landelijke Opschoondag!