Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft om grip op het coronavirus te krijgen een aantal maatregelen genomen. Kijk hier voor de huidige maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Lange afstandswandeling RivierPark Maasvallei

1 augustus 2020
Speciaal voor liefhebbers van meerdaagse wandeltochten is de ‘Lange afstandswandeling RivierPark Maasvallei’ ontwikkeld. Deze grensoverschrijdende tocht van 137 km verbindt de 11 gemeenten in beide Limburgen in dit unieke landschapspark en brengt u langs de mooiste landschappen en gezellige dorpjes. De wandelroute is in twee richtingen bewegwijzerd met het RivierPark Maasvallei logo. Op verschillende plaatsen kunt u de route inkorten. Zo kunt u de Lange afstandswandeling ook in kortere etappes lopen, waarvan enkele met een aparte aanlooproute. De bijbehorende wandelkaart is te koop in de toeristische infokantoren en in de webshop van Wandelen in Limburg.

Meer informatie

Ga voor meer informatie over de Lange afstandswandeling RivierPark Maasvallei en alle startplaatsen naar www.rivierparkmaasvallei.eu/nl/langeafstandswandeling