Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft om grip op het coronavirus te krijgen een aantal maatregelen genomen. Kijk hier voor de huidige maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Let op uw huisdier!

24 oktober 2018
huisdier
De gemeente ontvangt regelmatig meldingen van honden- en katteneigenaren. Deze meldingen gaan dan over hun huisdieren die verwondingen hebben opgelopen in de openbare ruimte of die na een wandeling plotseling ziek zijn geworden. Pas daarom op als uw huisdier iets onbekends opeet of als u uw huisdier vrij laat rondlopen in de openbare ruimte.

Meld verdachte situaties

Er zijn verschillende zaken die een huisdier kunnen verwonden zoals uitgestrooid gif, illegaal geplaatste klemmen en vallen of andere scherpe objecten die zich bevinden in de openbare ruimte. Ziet u een gevaarlijk object, mogelijk gif of klemmen in de openbare ruimte? Meld dit dan meteen via de buiten beter app of bel op werkdagen 0475 478 478. Spoed? Bel de politie (tel. 112) of de dierenambulance (tel. 144).