Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft om grip op het coronavirus te krijgen een aantal maatregelen genomen. Kijk hier voor de huidige maatregelen. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Levensgroot kunstwerk langs de Maas in Illikhoven

15 juli 2020
Kunstwerk stoel Maasfietsroute
Op een bijzondere plek aan de Maas in Illikhoven is afgelopen week een levensgroot kunstwerk geplaatst. Het kunstwerk verbeeldt een stoel die smal is, helemaal passend bij Het Smalste Stukje Nederland. De stoel is één van de in totaal tien kunstwerken op het Limburgs deel van de Internationale Maasfietsroute. Vanuit de hoge, smalle stoel heeft u een prachtig uitzicht op de Maas inclusief de overkant in België.

Extra beleving voor fietsers

Routebureau Noord- en Midden-Limburg en het Routepunt Visit Zuid-Limburg namen het initiatief om het Limburgse Maasfietstraject verder onder de aandacht te brengen. In samenwerking met Patrick Kusters, besloten de Provincie Limburg en tien deelnemende Limburgse Maas-gemeenten, waaronder Echt-Susteren, extra beleving toe te voegen aan het Limburgse traject. Zo wordt een markant punt in het landschap gecreëerd. Op www.maasroutelimburg.nl kunt u alles lezen over de route en de kunstwerken.