Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De Rijksoverheid heeft om grip op het coronavirus te krijgen een aantal maatregelen genomen. Kijk hier voor de huidige maatregelenHier (onder regionale maatregelen) vindt u de meest actuele noodverordening van de Veligheidsregio Limburg-Noord. Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover ? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Lintjesregen 2020

24 april 2020
Anders dan andere jaren. Door de coronamaatregelen kan de traditionele lintjesregen die rond koningsdag is niet gebeuren zoals normaal.

De koninklijke onderscheidingen kunnen door de afstandsmaatregelen namelijk niet opgespeld worden. Burgemeesters zijn opgeroepen om de gedecoreerden te bellen om ze het heuglijke nieuws mede te delen. Op een later (coronavrij) tijdstip, krijgt men de versierselen overhandigd.
Maar burgemeester Jos Hessels, zou burgemeester Jos Hessels niet zijn, als hij op een creatieve manier de boodschap van Zijne Majesteit zou overbrengen...

Een grote proficiat aan:
Dhr. Math Jessen
Mevr. Dory Theunissen-Verhoeven
Mevr. Mieke Lichtenberg-Corpelijn
Dhr. Zef Hoorens

Kijk hier naar het filmpje