Gewijzigde openingstijden
In verband met Hemelvaartsdag is op donderdag 13 mei 2021 het gemeentehuis gesloten.

Vragen over het coronavirus (COVID-19)
De maatregelen worden wat losser. Blijf alert en houd anderhalve meter afstand, gebruik mondmaskers waar nodig en blijf handen wassen. We zijn er nog niet. Kijk hier voor de maatregelenHier (onder regionale maatregelen) vindt u het 'Intrekkingsbesluit Noodverordening COVID-19' van de Veiligheidsregio Limburg-Noord (18 november 2020). Het coronavirus leidt tot veel vragen. Heeft u vragen, of bent u ongerust hierover? Bekijk dan hier de veel gestelde vragen en antwoorden van het RIVM. Staat uw vraag er niet tussen, dan kunt u tussen 8.00 en 20.00 uur bellen met het landelijke informatienummer 0800-1351. U kunt ook de website van de GGD raadplegen. Heeft u andere vragen (ondernemers-, werknemers-, gezondheids- en algemene vragen)? Klik dan hier.

Lintjesregen 2021

26 april 2021
Lintjesregen 2021
“Het heeft Zijne Majesteit de Koning behaagd..” Met die woorden verraste burgemeester Hessels maar liefst 11 nietsvermoedende inwoners.

Door corona moest de burgemeester de onderscheidingen dit jaar weer vanaf afstand uitreiken. Hij maakte de toekenning van de Koning weer bekend met een omroepwagen. Burgemeester Jos Hessels: “Het gaat hier om mensen die zich stuk voor stuk verdienstelijk hebben gemaakt voor de gemeenschap en een betere samenleving, zonder dat ze hier iets voor terug verwachten. Onze voorbeeld-burgers dus. Ik hoop dat deze mensen als inspiratie dienen voor alle inwoners om een extra stapje voor een ander te zetten om zo samen tot een mooiere en betere samenleving te komen.”

De gedecoreerden dit jaar zijn: dhr. Leon Willms, mevr. Truus Pustjens-Heijman, mevr. Jeannie Van der Goot-Thoolen, dhr. Piet Vergoossen, dhr. Harrie Sleuters, dhr. Mart van Lümich, dhr. Coen Geraads, mevr. José Mulders, echtpaar Wim en Antoinette Koolen-Dautzenberg en dhr. Paul Opgenort.

Bekijk hier een korte sfeerimpressie van de lintjesregen.